نگاهی به نمایشگاه هفته فرهنگی کره جنوبی در تهران
به گزارش ایران کروز، نمایشگاه هفته فرهنگی کره جنوبی در برج میلاد تهران برگزار گشت. با خبرنگاران همراه باشید تا نگاهی به این نمایشگاه داشته باشیم.
روابط دیپلماتیک ایران و کره جنوبی از سال 1340 آغاز شد و با وجود فرازونشیب ها در روابط سیاسی - مالی هر دو کشور برای حفظ روابط دو طرفه تلاش کردند و در اردیبهشت سال 1395 با حضور ریاست جمهوری این کشور و انعقاد تفاهم نامه های همکاری در زمینه های مختلف سعی در بهبود و توسعه روابط خود کردند.
نمایشگاه هفته فرهنگی کره جنوبی به مناسبت جشن سالگرد تبادلات فرهنگی بین دو کشور و همچنین 55 سال روابط دیپلماتیک ایران و کره جنوبی و تجلیل از قدمت روابط 1300 ساله راه ابریشم در دو گالری غربی و شرقی برج میلاد از تاریخ 12 تا 16 تیر برگزار شد.
کره جنوبی هدف از برگزاری این نمایشگاه را افزایش آگاهی مردم ایران نسبت به فرهنگ و سنت های کره جنوبی و افزایش ارتباطات بیان کرده و اذعان داشته که هر دو کشور امسال را به پاس 55 سال روابط سیاسی و دیپلماتیک، سال فرهنگی ایران و کره جنوبی نامیده اند.
در این نمایشگاه صنایع دستی کره جنوبی و آثار برجسته خوشنویسی هر دو کشور برای بازدید عموم آماده شده بودند. همچنین در کنار نمایشگاه، کارگاه های آموزشی صنایع دستی کره جنوبی نیز تدارک داده شده بودند تا علاقه مندان در کنار معلمان کره ای به یادگیری و ساخت این صنایع دستی و سنتی بپردازند.
خوشنویسی
نمایشگاه آثار خوشنویسی ایرانی و کره ای در گالری شرقی این برج برگزار شد. آثار هنرمندانی کره ای چون کیم جونگ هو، جو سو هیون، چوی کیوم گون و... در کنار آثار هنرمندان ایرانی به نمایش گذاشته شدند. برخی از این آثار به بیان داستان عاشقانه بین شاهزاده ایرانی و کر ه ای پرداخته بودند. درمجموع 51 اثر از هر دو کشور به نمایش گذاشته شده بود.
در کنار این نمایشگاه کارگاه خوشنویسی به زبان کره ای برای علاقه مندان به یادگیری حروف الفبای کره ای و آشنایی نسبت به لوازم مخصوص خوشنویسی کره ای برگزار شد. این لوازم شامل قلم هایی با موی حیوان، جوهرهای مخصوص با رنگ ثابت و کاغذهای خاصی به نام هاسونجی هستند که دو روی نرم و زبر دارند و محل نوشتن روی نرم آن ها است.
لوازم تزیینی زنان کره جنوبی
در دوران چوسان در سال های 770 تا 1288 به دلیل محدودیت نقش زنان در جامعه، اغلب آن ها به ساخت صنایع دستی و لوازم تزیینی کوچک روی می آوردند. بوجاگی یکی از مشهورترین این کارهای دست است که از آن ها برای تزیین لباس های سنتی خود هانبوک استفاده می کردند. این زیورآلات را هم برای تزیین و زیبایی شناختی آن به لباس هایشان آویزان می کردند و هم برای نگهداری اشیا به عنوان کیسه.
در این نمایشگاه 90 صنایع دستی به نمایش گذاشته شد همچنین کارگاه های ساخت دستبندهای سنتی، سنجاق سینه های سنتی و ساخت بوک مارک های چوبی کتاب نیز برای علاقه مندان برگزار شد.
پانسوری
دو هنرمند کره ای در این نمایشگاه به اجرای پانسوری می پرداختند و همراه با آواز آن ها، خانم سان اوم هیانگ از هنرمندان کره ای به طراحی و خوشنویسی سنتی کره ای در ابعاد بزرگ و روی بوم مشغول می شدند.
پانسوری نوعی موسیقی سنتی کره ای است که یک نفر داستان را با آواز تعریف می کند و فرد دیگری طبل می نوازد که به شدت مورد توجه بازدیدکنندگان ایرانی قرار گرفته بود.
این نمایشگاه در روز جمعه 16 تیرماه در برج میلاد، بلندترین برج ایران، به کار خود خاتمه داد.
منبع: کجارو